marți, 12 februarie 2008

A, da, iubirea...

... I almost forgot all about it. E peste tot. Nu e nicaieri. Coboara incet, cu degetele insangerate, in sufletul imbracat in folie de plastic feeling-proof, sau tras in cea mai fina ciocolata (Milka-pentru o vaca ca tine), to sweeten it up. Isi pierde chipul in toate chipurile, isi lasa privirile sa cada, apoi si le inalta in ceruri. Love is an angel-or is it a fallen angel, with wings so large, that he can't lift from the ground.

Love, love, love....all we need is loveeeee....Acelasi refren demonetizat la extrem, trivializat, prin inlocuirea lui "love" cu "sex". Deci: sex is in the air...everywhere I look around....sex is on the air, pe fiecare post de radio, si pe fiecare program tv (K)anal TV, O(ral) TV, PRO(stamol) TV, Antena 1, 2, 3 (69), M(...) TV, Playboy TV, scuzati obscenitatile... uitasem de PRO F(...) M(...)-post de radio).

Concluzia: love =sex. Sani tremurand ritmic, pe manele (sunete scoase de masculi in plin proces de castrare), funduri in latex, executand miscari ondulatorii pe acelasi ritm, bluze transparente si sutiene care acopera ceva inexistent, sau prea existent....reteta perfecta pentru o iubire actuala.

Si sufletul? Subtil instrument de propaganda, rege Lear, cu coroana de paie, in the spotlight, avocat fara voie al copulatiei....in numele iubirii. Sufletul aruncat intr-un colt, prafuit, aproape ucis, este scos de la naftalina, ca o haina veche, de parada. I se dau ordine. I se preda un nou pas de defilare, lasciv, de catwalk, de fiecare Valentine's Day. Sau ii este dat un rol de cofetar, sau de flower-girl, sau de designer....
Mi-am adus aminte de un mesaj televizat: PROpune-i-o! Baga o valentina! (de la PRO(stamol) TV, dupa cum v-ati dat bine seama), care .... nu stiu (of, iar fraza mea preferata...nu stiu nik), sintetizeaza tot spiritul Valentine's, de reclama la prezervative.
Ieri am vazut intr-un supermarket prezervative cu aroma de ciocolata, periculos de aproape de raftul cu ciocolata...pe bune (am un motiv in plus sa nu mai mananc atata ciocolata). Erau si cu aroma de capsuni (nu langa capsuni) si de banane (nu langa banane). (cu ciocolata-Kamasutra si cu fructe-Ops!). Ar mai lipsi un vibrator in forma de banana langa banane. Poate face vreunul confuzie (sau vreuna, amatoare de vibratoare (na...k si rimeaza)).
Si lenjeria intima, expusa la vedere (nu doar pe manechine, in magazinele de profil, dar si pe strada, prin pantalonii cu talia joasa), e o alta...(iar am uitat ce voiam sa spun) provocare adusa bunului simt (mai, mai, ce exprimari pe mine...).
Iubirea e intangibila. E din cer. Si nu trebuie sa coboare niciodata in mocirla (da, aluzie la Cerul si mocirla).

Niciun comentariu: